Stem en maak kans op exclusieve toegangskaarten!

Het was weer een succesvol jaar voor de Haagse sport. Op 17 december zetten we onze sporthelden nog één keer in de schijnwerpers! De topsportprijzen worden uitgereikt aan de Haagse sportman, -vrouw, -ploeg, -coach en -talent van het jaar. Wil jij ook bij het Haags Sportgala aanwezig zijn? Stem dan nu en maak kans op 2 toegangskaarten!Jouw stem is pas definitief, nadat je onderaan de pagina hebt bevestigd. Het is niet verplicht om op elke categorie een stem uit te brengen.

Genomineerden
sportvrouw 2018

Carolijn Brouwer won als eerste vrouw de Volvo Ocean Race; de ultieme zwaarste zeilrace van 9 maanden dwars over de wereld, langs alle zeeën eindigend in Den Haag!

Carolijn Brouwer

Zeilen

Stem op Carolijn
Topsurfster Lilian de Geus wist zich afgelopen augustus als eerste Nederlander te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Tokyo. Haar road to Tokyo begon met haar wereldtitel in Aarhus. De Geus traint bij het Topzeilcentrum in Scheveningen.

Lilian de Geus

Windsurfen

Stem op Lilian
Dina is eind 2014 naar Nederland gekomen als vluchteling uit Iran. In 2018 heeft ze een topjaar gehad met als hoogte punt haar zilveren medaille tijdens het EK Sparren in Kazan, Rusland. Dina is een keiharde doorzetter en heeft als ultieme doel: GOUD!

Dina Pouryounes Langeroudi

Taekwondo

Stem op Dina

Genomineerden
sportman 2018

Kiran traint bij Team Delta Lloyd. Samen met Dorian van Rijsselberge heerst hij op het water. Afgelopen jaar won hij zilver zowel tijdens de World Cup in Miami als tijden het WK in Aarhus.

Kiran Badloe

Windsurfen

Stem op Kiran
Mark speelt bij badmintonclub DKC in Den Haag. Hij werd dit jaar Nederlands kampioen en won tevens de Orleans Masters!

Mark Caljouw

Badminton

Stem op Mark
Stefan Rusch traint bij HAAG Atletiek. Deze paralympische Nederlandse atleet is gespecialiseerd op de 100 en 200m wheelen. Hij is afgelopen jaar Europees kampioen geworden in de klasse T34 in Wales.

Stefan Rusch

Paralympisch atleet

Stem op Stefan

Genomineerden
sporttalent 2018

Deze Haagse beer, zoals Simeon Catharina ook wel genoemd wordt, is terug aan de top. Na een zware rugblessure van ruim een jaar won hij in het najaar zilver tijdens het WK Junioren op de Bahama's.

Simeon Catharina

Judo

Stem op Simeon
Immers is een echt volleybaltalent. In de winter bedwingt hij zijn tegenstander bij Inter Rijswijk en in de zomer is hij onderdeel van het talentteam van Beach Team Nederland. Afgelopen zomer won hij samen met zijn partner Yorick de Groot zilver tijdens de Jeugd Olympische Spelen in Buenos Aires.

Matthew Immers

Beachvolleybal

Stem op Matthew
Ines is een toptalent. Deze turnster begon met 6,5 jaar aan de turnsport en heeft een indrukwekkende titelserie neergezet. Dit jaar won ze goud op het NK zowel op het onderdeel Meerkamp als in de toestelfinale van de vloer.

Ines van Son

Turnen

Stem op Ines

Genomineerden
sportploeg 2018

Annemiek en Annette zijn topzeilsters in de 49er-FX-klasse en trainen sinds 2014 samen in Den Haag. Dit jaar werden zij Wereldkampioen tijdens het WK Zeilen in Aarhus.

Annemiek Bekkering & Annette Duetz

Zeilen

Stem op Annemiek & Annette
Hijs Hokij staat voor Haagse trots. Afgelopen seizoen wonnen de ijshockeyers in de Uithof alle prijzen: zo werden ze Nederlands kampioen, wonnen ze de beker en stonden ze bovenaan de BeNe League aan het eind van het seizoen.

Hijs Hokij

IJshockey

Stem op Hijs
Beachvolleybalsters Sanne en Madelein werden afgelopen jaar Europees Kampioen in eigen land. Deze toppers hebben de nodige ervaring om hun tegenstanders zowel mentaal als fysiek te slim af te zijn.

Sanne Keizer & Madelein Meppelink

Beachvolleybal

Stem op Sanne & Madelein

Genomineerden
sportcoach 2018

Chris Eimers is de succesvolle coach van de Haagse ijshockeyclub HIJS HOKIJ. Afgelopen seizoen won hij met deze talentvolle ploeg de triple. Met zowel het Nederlands Kampioenschap, de gewonnen Bekerfinale als de hoofdtitel in de BeNe League.

Chris Eimers

IJshockey

Stem op Chris
Orie, geboren in Den Haag, is de coach van vele schaatstoppers! Als coach van Team Lotto-Jumbo heeft hij afgelopen Olympische Winterspelen vele medailles in de wacht gesleept!

Jac Orie

Schaatsen

Stem op Jac
Zielhuis is de hoofdcoach van het Nationaal Trainingscentrum gevestigd in de Scheveningse haven. Hij is verantwoordelijk voor het meest succesvolle watersportteam tijdens het WK in Aarhus met o.a. Marit Bouwmeester, Lilian de Geus en Kiran Badloe.

Jaap Zielhuis

Zeilen

Stem op Jaap
inzending voltooien
X

Bedankt voor je stem!

Met jouw stem maak je kans op 2 tickets voor het Haags Sportgala.

Deel jouw
stem op Facebook!

sluiten

Bevestig je stem door je gegevens achter te laten.

gegevens achterlaten via

Ik ga akkoord met de actievoorwaarden.

ga terug naar de
app

E-mailadres:

versturen